Syntetisk Rakborste KOSMO Bog Oak Silvertip Fibre - M i gruppen Rakning / Rakborste hos Sliqhaq AB (31H873)
Syntetisk Rakborste KOSMO Bog Oak Silvertip Fibre - M
Mühle

Syntetisk Rakborste KOSMO Bog Oak Silvertip Fibre - M

849 kr
 
Artnr: 31H873
Lägg i kundvagnen
1-3 dagars leverans Frakt 39/49 kr Fraktfritt 699 kr
 • Produktinformation
  • Muhle Syntetisk Rakborste KOSMO Bog Oak Silvertip Fibre är en rakborste med syntetiska fibrer. Skaftet är gjort av svartek. Fibrerna är mjuka med lång livslängd och mindre känsliga än naturligt hår samt torkar snabbare. Fördelarna med de syntetiska fibrerna är att en sådan borste behöver mindre rakkräm/raktvål jämfört med en vanlig borste och är lättare att hålla hygienisk och fräsch över tid. Den svartek som användstill handtaget kommer från noga utvaldt trä som legat i upp till 3000 år. Skön känsla och en bit historia i din hand!

   Storlek 35 mm x 110 mm
   Handtag 55 mm x 35 mm
   Vikt 82 g
   Loft 52 mm
   Diameter vid hårknut 20 mm
   Medium

   Kolla in relaterade produkter för ställ till rakborsten.

  • Leverans och frakt
  • Lagersaldo:
   Leveranstid:

  omdömen

  2 omdömen
  Johan U 2018-01-19

  En mycket behaglig borste som känns bra i ansiktet och löddrar upp raktålen superbra. Ekhantaget känns lyxigt, men kanske lite framtung.

  Mattias 2017-01-26

  Jag har varit nyfiken på denna borste ett bra tag nu. Jag har jämfört den med min super badger och en borste med svinborst. Denna syntetiska borste är helt i klass med de bägge andra. Den mjuka grävlingsborsten är bäst på rakkräm och den styvare med svinborst är bättre på hård raktvål men den syntetiska är fullt jämförbar med dessa. Med ett lätt tryck fixar den ett suveränt lödder om man använder tvål. Trycker man lite hårdare blir den mjuk som min badger mot kinden och skapar ett härligt lödder om man använder rakkräm. Mjuk och styv i samma borste. Jag har provat att låta borsten dra i varmt vatten och jag har provat att blöta den precis innan jag gör lödder. Den har inte samma egenskap att hålla vatten, då stråna inte sväller men strånas täthet kompenserar detta. Låt bara borsten sluta droppa och du får ett perfekt lödder snabbt. Lätt att tvätta ren är den också samt att den torkar snabbt. Borsten kommer i ett exklusivt etui. En perfekt borste!

  Visa fler

  Skrivet om Syntetisk Rakborste KOSMO Bog Oak Silvertip Fibre - M

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

  Se fler varor

  Andra köpte även

  Trygg e-handel
  prisjakt
  Pricerunner
  Svea