Truefitt & Hill

I över 200 år har Truefitt & Hill levererat groomingprodukter av högsta klass till både kungahuset och gentlemens. Truefitt & Hill startade 1805 och har barbershops över hela världen. Många av deras produkter har tillverkats på samma sätt i över 190 år och håller fortfarande sin klass. Truefitt & Hill bär segillet: "Royal Warrant holders to H.R.H., The Duke of Edinburgh". Vi är stolta återförsäljare av deras sortiment i butik och online.

Visa filter Dölj filter
Artikelgrupper
Limnol
499 kr
Köp!
Info
1  2  Nästa»

Truefitt and Hill har den äldsta barberarsalongen i världen

Truefitt and Hill har fått sin salong certifierad av Guiness rekordbok som den äldsta i världen. Den startades redan 1805 av William Francis Truefitt. Salongen startades på Old Bond Street vilket ligger ett stenkast ifrån de kungliga kvarteren i London. Fokus har sedan starten varit högklassiga behandlingar för män med egentillverkade produkter av högsta kvalité.

Många av Truefitt & Hills produkter har haft mer eller mindre samma formula i över 190 år och håller än idag. Sålda till adel och högheter genom generationer och århundraden. 

Bland besökarna genom åren har både kungligheter, affärsmän och medlemmar i parlamentet. För att nämna några namn som Winston Churchill, Frank Sinatra, John Wayne och Charles Dickens.

Truefitt & Hill bär Royal Warrant by appointment to the Prince Philip, Duke of Edinburgh.

SV

Skrivet om Truefitt & Hill

Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea