Ultimate Comfort Pre-Shave Oil i gruppen Rakning / Pre Shave / Pre Shave Våtrakning hos Sliqhaq AB (10002)
Ultimate Comfort Pre-Shave Oil
Truefitt & Hill

Ultimate Comfort Pre-Shave Oil

425 kr
 
Artnr: 10002
Lägg i kundvagnen
1-3 dagars leverans Frakt 39/49 kr Fraktfritt 699 kr
 • Produktinformation
  • Ultimate Comfort Pre-Shave Oil från Truefitt & Hill doftar underbart av citrus och ger din hud extra skydd när du rakar dig. Med tio essentiella oljor får du ett bra glid samtidigt som din hud återfuktas.

   Användning
   Massera in rakoljan i skägget och låt den verka några minuter. Applicera därefter raklödder, raktvål eller rakkräm och utför din rakning.

   60 ml

  • Leverans och frakt
  • Lagersaldo:
   Leveranstid:

  omdömen

  5 omdömen
  Emil71 2020-10-21

  Luktar gott och friskt, men upplever att den lämnar kvar en oljig hinna på hyvel och blad. Skapar glid. Dyr och inte någon favorit hos mig.

  Peter A 2019-07-15

  Luktar gott. Tycker den är för för blaskig i konsistensen, till rakning med kniv är den tyvärr medioker. Prismässigt ligger den dessutom relativt högt.

  Serg 2016-10-26

  Köpte denna härliga citrusaktiga olja via fysisk butik. Den luktar himla gott, oljan går ej in i hyn utan lägger sig som ett lager för att ge bästa möjliga glid. Täpper alltså inte till porer!

  Visa fler

  Skrivet om Ultimate Comfort Pre-Shave Oil

  Känslig hud vid rakning

  Känslig hud vid rakning

  Många upplever att de har känslig hy vid rakning. Men faktum är att det ibland beror på andra saker som vilka produkter eller verktyg du använder när du rakar dig. Det finns alltid saker att tänka på för dig som upplever känslig hy vid rakning. Läs mer

  Se fler varor

  Andra köpte även

  Trygg e-handel
  prisjakt
  Pricerunner
  Svea